Vaga elektronska 150kg

66,36 499,99 HRK

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 66,36 499,99HRK

Dostupnost proizvoda

Šifra: M90165 Kategorija:

Opis proizvoda

KARAKTERISTIKE:

ČVRSTA PLATFORMA S NASLONOM – savršena je za skladišta, proizvodne hale, rezervne dijelove trgovina i na terenu. Vrlo je čvrst i precizno izrađen, zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti, u stanju je 100%zadovoljiti potrebe svake trgovine. Ojačana platforma s naslonom dodatno podržava održavanje npr. Vreća tijekom vaganja.

MOGUĆNOST PROGRAMIRANJA CIJENA – vaga ima memoriju za programiranje cijena. Možete programirati 5 cijena u memoriji. To vam omogućuje prikladno korištenje vage bez stalnog unosa cijena.

VELIKI I ČITLJIVI LCD ZASLON – zaslon je velik, s pozadinskim osvjetljenjem i čitljiv, osim toga ima mogućnost postavljanja svjetline znamenki.

RAD NA TERENU – ugrađena baterija omogućuje vam vađenje vage na terenu. Baterija također olakšava vaganje na mjestima gdje je pristup napajanju otežan . Uključeni su adapter za napajanje i baterija.

Težina do 150 kg, ima 5 memorija za programiranje cijena. Uređaj je, zahvaljujući ugrađenoj bateriji, idealan i za rad na terenu.

Veliki, čitljiv LCD zaslon vidljiv i u svijetlim i u tamnim prostorijama – svjetlina znamenki se može postaviti! Težina se izračunava (nakon unosa cijene, težina izračunava vrijednost same robe) i ima LCD zaslone , zahvaljujući kojima su vidljivi u svim uvjetima.

Tava je izrađena od valovitog čelika. I sama vaga se može brzo sklopiti – tako da je možete jednostavno transportirati.