Vaga 300 kg Marpol

80,00 602,76 HRK

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 80,00 602,76HRK
Šifra: M90166 Kategorija:

Opis proizvoda

OJAČANA PLATFORMA S NASLONOM – odlično radi u skladištima, proizvodnim halama i na terenu. Vrlo je čvrsta i precizno izrađena, a zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti može 100% zadovoljiti potrebe svake trgovine. Ojačana platforma s naslonom dodatno pomaže pri držanju, primjerice, torbi tijekom vaganja.

MOGUĆNOST PROGRAMIRANJA CIJENA – vaga ima memoriju za programiranje cijena. Možete programirati 5 cijena u memoriji. To vam omogućuje praktičnu upotrebu vage bez stalnog unosa cijena.

VELIKI I ČITLJIV LCD ZASLON – zaslon je velik, osvijetljen i čitljiv, dodatno ima mogućnost podešavanja svjetline znamenki.

RAD NA TERENU – ugrađena baterija vam omogućuje da vagu ponesete na teren. Baterija također olakšava vaganje na mjestima gdje je pristup električnoj mreži otežan. Adapter za napajanje i baterija su uključeni.

Težina do 300 kg, ima 5 memorija za programiranje cijene. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji uređaj je idealan i za rad na terenu.
Veliki čitljiv LCD zaslon vidljiv i u svijetlim i u mračnim prostorijama – svjetlina znamenki se može podesiti! Vaga je računska (nakon unosa cijene vaga sama izračunava vrijednost robe) i ima LCD zaslone zahvaljujući kojima su znamenke vidljive u svim uvjetima.

Sama vaga ima mogućnost brzog sklapanja – tako da je možete lako transportirati.
ČVRSTA PLATFORMA SA NASLONOM
RAD NA TERENU / LAKO SKLAPANJE
Ugrađena baterija omogućuje vam da ponesete vagu za teren. Baterija također olakšava vaganje na mjestima gdje je pristup električnoj mreži otežan.

TEHNIČKI PODACI:

Maksimalno opterećenje: 300kg
Čvrsta čelična konstrukcija
Podesiva visina nožica za utege
Tara funkcija
Dodaj funkciju
Memorija: do 5 jediničnih cijena
Funkcija brojanja, zbrajanja
Funkcija uključivanja i isključivanja pozadinskog osvjetljenja zaslona
Površina posude za vaganje 40×50 cm
Vrsta zaslona: LCD s pozadinskim osvjetljenjem