Traka za podizanje tereta 4T 6m 120 mm

33,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 33,00 248,64HRK

Dostupnost proizvoda

PJ Ogulin - SKL-VP-OG: Dostupno

PJ Zagreb - SKL-ZG: Dostupno

Šifra: G03917 Kategorija:

Opis proizvoda

Predstavljamo vam trake za teret koje su nezamjenjive za transport i dizanje teških predmeta. Vezice su dizajnirane da budu sigurne, izdržljive i jednostavne za korištenje te vam pružaju učinkovito rješenje za podizanje i nošenje raznih tereta.

Glavne karakteristike web slingova:
Izdržljivi materijali: Naše priveznice izrađene su od visokokvalitetnih, rastezljivih i otpornih materijala kao što su poliester ili najlon. Ove materijale karakterizira visoka vlačna čvrstoća, što omogućuje sigurno podizanje čak i teških predmeta.
Certifikati i standardi: Naše priveznice posjeduju odgovarajuće certifikate i EN standarde koji potvrđuju usklađenost s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete. Možete biti uvjereni da su naše priveznice testirane i dokazane u pogledu snage i pouzdanosti.
Široka primjena: remenčići se koriste u raznim područjima i industrijama. Mogu se koristiti u skladištima, gradilištima, transportu, industriji ili kućnim garažama. Idealni su za podizanje i premještanje teških predmeta kao što su palete, čelične konstrukcije, strojevi ili namještaj.
Primjer upotrebe priveznica za remen::
Rukovanje paletama: Trakaste priveznice savršene su za premještanje paleta s robom u skladištima, proizvodnim halama ili trgovinama. Zahvaljujući njima, možete sigurno podizati i transportirati teške terete na paletama.
Montaža čeličnih konstrukcija: Remenske priveznice su nezamjenjive pri montaži i dizanju čeličnih konstrukcija. Omogućuju precizno i ​​kontrolirano podizanje velikih elemenata, osiguravajući siguran i učinkovit rad.
Premještanje strojeva i opreme: remeni se koriste pri premještanju i postavljanju teških strojeva i opreme na njihovo odredište. Također se koriste u auto radionicama, npr. prilikom skidanja motora.

Tehnički podaci:

Materijal: Poliester (PES)
Nosivost: 4 T
Duljina: 6 m
Širina: 120 mm
faktor sigurnosti: 7:1
Proizvedeno prema: EN 1492-1