Potopna pumpa za dizel i lož ulje sa pištoljem

39,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 39,00 293,85HRK

Dostupnost proizvoda

PJ Ogulin - SKL-VP-OG: Dostupno

PJ Zagreb - SKL-ZG: Dostupno

Šifra: G00975 Kategorija:

Opis proizvoda

Pouzdana 12V potopna pumpa za ulje tvrtke Geko, koja će olakšati prijenos ulja i drugih tekućina u najzahtjevnijim uvjetima. S iznimnim performansama i čvrstom konstrukcijom, ova pumpa je neophodan alat za svakoga tko treba učinkovito prenijeti ulja i druge tekućine.

Značajke:

Visoka učinkovitost: sa snagom od 70 W i protokom od 30 l/min, ova vam pumpa omogućuje brz i učinkovit prijenos ulja ili drugih tekućina, štedeći vaše vrijeme i energiju.
Maksimalna visina pumpanja: Uz mogućnost podizanja tekućina do visine od 3 metra, ova je pumpa idealno rješenje čak i za zadatke koji zahtijevaju podizanje tekućina na veće visine.
Set s mlaznicom za pištolj: Set također uključuje praktičnu mlaznicu za pištolj za ulje, koja olakšava preciznu i kontroliranu primjenu ulja u ciljnim područjima.
Prikladan prekidač: Crpka je opremljena praktičnim prekidačem za uključivanje/isključivanje na kabelu za napajanje, što omogućuje brzo aktiviranje i deaktiviranje uređaja u bilo kojem trenutku.
Dugo crijevo: Set uključuje crijevo od 4 metra, što vam daje veću slobodu kretanja i fleksibilnost u korištenju pumpe, čak i na teško dostupnim mjestima.
Donji filter: Set također uključuje donji filter za pumpu, koji osigurava čistoću i štiti pumpu od onečišćenja.
Tehničke specifikacije:

Proizvođač: Geko
Napon: 12V
Snaga: 70W
Maksimalna visina pumpanja: 3m
Promjer konektora: 51 mm
Duljina kabela: 4m
Protok: 30l/min
Prekidač za uključivanje/isključivanje na kabelu za napajanje
Komplet s mlaznicom pištolja za ulje
Filter donje pumpe