[slim_seo_breadcrumbs label_home="Naslovnica"]

Opće odredbe

Tvrtka EUROMAX d.o.o. pruža online uslugu putem svoje Internet stranice na domeni  www.euromax.hr  na mreži  Internet. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga i upravljanja sadržajem.

Svi materijali objavljeni na ovom web mjestu vlasništvo su poduzeća Euromax d.o.o. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje, kopiranje, distribuiranje, ili bilo koji drugi način uporabe bez prethodne dozvole vlasnika web mjesta.

Tehnički podaci i informacije o proizvodima preuzete su od strane naših dobavljača / proizvođača, te su postavljene na ovo web mjesto. Za eventualne dodatne informacije  Kupac se može obratiti putem telefona ili e-mail adrese info@euromax.hr . Ne odgovaramo za moguća odstupanja navedenih tvorničkih vrijednost i tehničkih karakteristika od stvarnih vrijednosti.

Ovo web mjesto ne predstavlja Internet trgovinu gdje je moguće kupili i zaključiti svoju kupovinu odnosno klasični web shop . Stranica je informativnog karaktera gdje budući kupac naših proizvoda može saznati više o našoj ponudi, karakteristikama proizvoda i trenutnoj cijeni. Kupnja se odvija na način da nas Kupac kontaktira telefonski, faksom, e-mailom ili web obrascem, potvrdi narudžbu određenog proizvoda, ili više njih, te na taj način sklopi Ugovor o kupnji na daljinu. Time se stvara obveza Prodavača i Kupca da poštuje sve zakone Republike Hrvatske i Europske unije koji su vezani za ovaj oblik trgovanja. 

 

Reklamacije i prigovori

Kupac ima pravo na reklamacije za eventualne tvorničke nedostatke, jamstvo za kupljeni proizvod, servis i rezervne dijelove osigurane u suradnji sa dobavljačima i ugovornim partnerima. Svi kvarovi i nedostaci prouzročeni nestručnim rukovanjem, ne korištenjem uputa za uporabu, neovlaštenim servisiranjem, dovode do gubitka prava na reklamaciju i povrat proizvoda.

 

Povrat robe

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Euromax d.o.o. na brojeve telefona ili mail adresu info@euromax.hr radi dogovora o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Euromax d.o.o..

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Preporučamo kupcima da za proizvode koje je potrebno montirati/pustiti u rad obavezno nas kontaktiraju  jer bez toga će svaki neovlašteno montirani/pušten u rad proizvod spadati u kategoriju oštećenog proizvoda.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Euromax d.o.o.  ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda. Euromax d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

Euromax d.o.o.  u suradnji sa servisom određuje u koju kategoriju spada vraćeni proizvod nakon primitka proizvoda. Obavijest o statusu vraćenog proizvoda i ostvarenom iznosu povrata kupac će primiti u roku od 10 dana putem e-maila ili telefona. Povrat novčanih sredstava kupcu bit će odrađen najkasnije u roku od 5 dana od datuma upućivanja obavijesti kupcu.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju.

 

Servis

Servis kupljenih proizvoda vršimo kod ugovornih partnera i servisa naših dobavljača. Za sve informacije o servisiranju određenog proizvoda kontaktirajte nas bilo koji način naveden u rubrici KONTAKT.

 

Način plaćanja

Kao sredstvo plaćanja primamo hotovinske uplate ili uplate putem transakcijskog računa te kartično plaćanje jednokratno ili određene banke obročno.  Robu ne izdajemo na dug ili odgodu plaćanja. Određene proizvode je moguće platiti prilikom preuzimanja (ovisi o iznosu i dostavnoj službi koja vrši prijevoz odnosno dostavu).

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Način dostave

Dostava je moguća putem dostavnih službi s kojima mi surađujemo (HP Express, DPD, GLS) ili po Vašem nalogu neka druga dostavna služba. Cijena dostave se određuje tokom procesa narudžbe od strane Kupca. Kupac će prije plaćanja proizvoda  biti upoznat i sa troškovima dostave koje.

Moguće je osobno preuzimanje uz obvezan prethodni dogovor u našim prodajnim mjestima u Zagrebu i Ogulinu.

Košarica0
Nema proizvoda u košarici
Nastavite kupovinu
0