Odbijač glodavaca REX3000

22,43 169,00 HRK

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 22,43 169,00HRK
Šifra: g73170 Kategorija:

Opis proizvoda

Opis proizvoda
Odbijač od glodavaca i životinja za automobil. Proizvod ima snažne i stabilne performanse. Nakon pokretanja automobila, odbijač glodavaca je u stanju pripravnosti, kada se automobil zaustavi, zahvaljujući inteligentnoj detekciji funkcije zaustavljanja vozila, nakon 120 sekundi uređaj će se automatski uključiti u radni način rada. Zeleno svjetlo će treptati, a uređaj će emitirati ultrazvuk kako bi uplašio glodavce.

Opis rada proizvoda
1. Na prednjoj strani ploče nalaze se tri LED svjetla, s obje strane sa jakim LED svjetlom, a u sredini svjetla indikatora rada (dvobojno): crveno svjetlo treperi kad se proizvod zaustavi, a zeleno kad radi;
2. Kad je prekidač za napajanje uključen, indikator rada (crveno svjetlo) treperi, ultrazvučni val ne radi, a struja u stanju pripravnosti je 3mA.
Približno 120 sekundi nakon što automobil prestane raditi, proizvod započinje ultrazvučni rad: radna indikatorska žaruljica treperi od crvenog do zelenog svjetla i uređaj šalje ultrazvučni val (šalje automatsku promjenu ultrazvučne frekvencije: 20-60 kHz). Proizvod prestaje raditi kada se automobil pokrene (crvena LED lampica treperi).

Ultrazvučni način rada, ima dva načina rada:

O: Način odvraćanja od štakora
B: Snažan način odbijanja glodavaca
Način zastrašivanja štakora je automatska polagana promjena ultrazvučne frekvencije: automatski s 20kHz na 60kHz i sa 60kHz na 20kHz; automatska promjena ciklusa. Ukupno vrijeme rada moda je približno 120 sekundi. Radna struja je 20-30 mA.
Način jakog odbijanja glodavaca: Ultrazvučna frekvencija proizvoda brzo se mijenja sa 14–60 kHz na 60–14 kHz, a žarulja treperi kako bi se pojačao učinak brzog odbijanja. Ukupno vrijeme rada u načinu rada Otpornik jakih glodavaca je 130 sekundi. Radna struja je 30-50 mA.
Set uključuje kabel za napajanje spojen na stezaljke za baterije. Dodatno, 4 stezaljke za montažu uređaja.